Piiz kümesinin davulcusuna saldıran sanığın tahliyesine itiraz edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara 65. Asliye Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada, tutuklulukta geçen mühlet, kanıtların büyük ölçüde toplanması ve yargılamada gelinen evre göz önüne alınarak sanık Bilge Kaan Korkmaz’ın tahliyesine karar verilmişti.

Bunun üzerine Ankara başsavcılığı, cürmün vasıf ve mahiyeti ile kanıt durumu nazara alınarak sanığın tekrar tutuklanması için karara itiraz etti.

Başsavcılığın talebine ait son kararı vermesi için dava evrakı, Ankara nöbetçi ağır ceza mahkemesine gönderildi.

İDDİANAMEDE YER ALANLAR

Davanın iddianamesinde, sanık Bilge Kaan Korkmaz ve arkadaşlarının 15 Aralık 2022’de Mehmet Dudarık’ın da üyesi olduğu müzik kümesinin sahne aldığı cümbüş merkezine gittiği belirtiliyor.

Dudarık’ın ezkaza Korkmaz’ın arkadaşının ayağına basması nedeniyle taraflar ortasında tartışma çıktığı anlatılan iddianamede, Dudarık özür dilemesine karşın sakinleşmeyen Korkmaz’ın, tartışma esnasında Dudarık’ın yanında bulunan arkadaşı Oğuzhan Oğuz’u takip ederek cümbüş merkezinin bahçesinde darbettiği öne sürülüyor.

İddianamede, Korkmaz’ın daha sonra cümbüş merkezinin dışında telefonla konuşan Dudarık’a yaklaşarak yumruk attığı, aldığı darbenin tesiriyle yere düşen Dudarık’ı yumruklamaya devam eden Korkmaz’ı etraftaki vatandaşların durdurduğu kaydediliyor.

Sanık Korkmaz’ın, Oğuz’a karşı gerçekleştirdiği ‘kemik kırığına sebebiyet verecek biçimde taammüden yaralama’ hatasından 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya, müşteki Dudarık’ı ise ‘kemik kırığına sebebiyet verecek ve hayati tehlike oluşturacak biçimde taammüden yaralama’ hatasından 3 yıldan 9 yıla kadar mahpusu isteniyor. (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Piiz kümesinin davulcusuna saldıran sanığın tahliyesine itiraz edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Son Dakika, Güncel Haberler, Flaş Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin