GÜZEL Parti’den CHP’ye kırmızı İmamoğlu’na yeşil ışık!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
  •    HABER7

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde 7’li masa ittifakıyla birlikte iki seçimi peş peşe kaybeden DÜZGÜN Parti’de kurultay hazırlıkları başlarken Genel Lider Meral Akşener partisinin belediye liderleri ile bir ortaya geldi. 2024‘te yapılacak lokal seçimler için görüş alışverişi yapılan toplantıda seçim stratejisi ortaya konuldu.

İYİ PARTİLİ LİDERLER CHP İLE İTTİFAKA KARŞI

Milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesinin sebebi olarak CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun seçim stratejilerini öne süren İYİ Partili liderler, lokal seçimler için de kararlarını genel lidere iletti. ÂLÂ Partili belediye liderleri, 2024’te yapılacak mahallî seçimlerde CHP ile ittifaka sıcak bakmadıklarını belirtti. 

‘İMAMOĞLU’NA KAPIMIZ AÇIK’

CHP ile ittifaka sıcak bakılmayan UYGUN Parti’de seçim sonrası verdiği iletilerle ‘değişimin’ odağındaki isim Ekrem İmamoğlu‘na ise başka bir parantez açıldı. İmamoğlu’nu büyük uğraşlar sonrası cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadiyle masaya sokan YETERLİ Parti, İBB Lideri Ekrem İmamoğlu’nun, CHP Büyük Kurultayı’nda aday olup kazanamaması ve CHP‘de istenmeyen adam ilan edilmesi durumunda yapılacaklara ait yol haritasını belirledi. UYGUN Partili isimlerin isim vermeden ‘Kapımız herkese açık’ diyerek İmamoğlu‘na bir garanti verdiği kulislerde konuşuluyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜZEL Parti’den CHP’ye kırmızı İmamoğlu’na yeşil ışık!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Son Dakika, Güncel Haberler, Flaş Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin