Dünyanın en uygun fotoğraf çeken telefonu HUAWEI P60 Pro Türkiye’de satışta

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HUAWEI P60 Pro, DXOMARK sıralama tarihinde en yüksek puana sahip 1 numaralı akıllı telefon oldu. HUAWEI P60 Pro, 156 puanlık fevkalâde puanıyla, üstün genel performansı ve fotoğrafçılık özellikleriyle öne çıkıyor ve şu anda piyasada bulunan en gelişmiş fotoğrafçılık akıllı telefonu haline geliyor.

Yeni amiral gemisi akıllı telefon, optik sistemler ve estetik tasarım açısından P Serisi’nin mirasını devralıyor. Aygıt tümüyle yenilenmiş bir optik sisteme sahip ve bölümde Çoklu Lens Kümeli Ultra Aydınlatmalı Telefoto Kamera ile donatılmış birinci aygıt olma özelliğini taşıyor. Akıllı telefon tabiattan ilham alıyor ve art panellerinde dalın birinci Rokoko İnci Tasarımı ile çağdaş estetiği yine yorumluyor. Rokoko İnci, aydınlık ve parlak bir tesir yaratmak için doğal mineral inci tozunu akıllı telefona dahil ederek, her bir telefonda eşsiz bir doğal doku elde ediyor. HUAWEI P60 Pro, dayanıklılığı ile de öne çıkıyor. HUAWEI’ye mahsus güçlü Kunlun Camı panelli yeni Quad-Curve Display’i benimsiyor, bu da dayanıklılığı kıymetli ölçüde geliştiriyor ve düşme direncini artırıyor.

P60 Pro’nun 6,67 inç boyutunda, 2700×1220 çözünürlükte, 450 PPI, 120 Hz, P3 renk gamı dayanaklı 1,07 milyar renk, LTPO ekranı 1 ve 120 Hz ortası dinamik tazeleme suratı uyarlanabilirlik özelliğine sahip. HUAWEI X TRUE Display teknolojisine sahip ekran hem ortama hem de telefon içeriğine nazaran farklı aydınlatmayı akıllı bir halde optimize ediyor. HUAWEI P60 Pro’nun güçlü Kunlun Camı, İsviçre’nin SGS’sinin beş yıldızlı cam düşme direnci sertifikası ile, ekranı ziyan görmekten uzak tutuyor. Ekranın genel düşme direnci 10 kat arttırıldı.

Telefonun ana kamerası 48 MP RYYB sensörün f/1.4 ve f/4.0 stop ortası değişebilen 10 adımlı fizikî değişken diyafram ile destekleniyor. 100x zoom yapabilen telefoto kamerası da 48 MP ve RYYB özellikli tıpkı sensöre sahip. f/2.1 diyaframlı kamera şu anda telefoto kameralarda var olan en geniş diyafram açıklığına sahip. Ultra geniş açılı kamera ise 13 MP ve yeniden RYYB f/2.2 stop diyaframlı bir sensöre sahip. Ayrıyeten her kameranın kendine mahsus optik manzara sabitleme sistemi de var.

4815 mAh pil kapasitesine sahip P60 Pro, 88W SuperCharge ve 50W kablosuz SuperCharge destekliyor. Bu sayede P60 Pro, 10 dakika şarj ile sıfırdan %50 pil doluluğuna çıkabiliyor. P60 Pro’nun pili 2000 şarj döngüsüne kadar performans kaybı yaşamadan dayanıyor. Kutu içerisinden çıkan 88 watt’lık şarj adaptöründe hem USB Type-A hem de Type-C çıkışı bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dünyanın en uygun fotoğraf çeken telefonu HUAWEI P60 Pro Türkiye’de satışta

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Son Dakika, Güncel Haberler, Flaş Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin